Fiul viceprimarului Oprea, cercetat pentru vătămare corporală din culpă

657

Mădălin Oprea, fiul viceprimarului suspendat al comunei Bîlteni, Dumitru Oprea, este cercetat penal de către poliţiştii gorjeni pentru vătămare corporală din culpă. În dimineaţa zilei de duminică, 18 octombrie, acesta a depăşit neregulamentar un autobuz pe raza satului Moi, reuşind să provoace un accident rutier. În urma incidentului, au suferit leziuni o femeie din autobuz, precum şi cei trei prieteni ai fiului viceprimarului Oprea, care se aflau în maşina condusă de acesta. Toţi tinerii din maşina condusă de Oprea Jr. au ajuns la spital, viaţa acestora nefiind pusă în pericol, însă având nevoie de îngrijiri şi supraveghere medicală pentru câteva zile.
În vârstă de doar 18 ani, Mădălin Oprea se afla la volanul unui autovehicul de teren, care aparţinea unuia dintre prietenii care se aflau în maşină. Testat de către poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul a ieşit negativ pentru Mădălin Oprea. Cei patru tineri veneau spre Bîlteni, ei întorcându-se de la o nuntă din Târgu-Jiu.
“La data de 18 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, cu privire la faptul că pe raza comunei Bîlteni, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.E. 79, pe raza comunei Bîlteni, din direcţia Rovinari – Bîlteni, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autobuz, condus de un bărbat, de 48 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului o femeie de 35 de ani, din autobuz şi cele patru persoane din autoturism, de 18, 22, 24, şi 25 de ani, au suferit leziuni. Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în informarea de presă transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj.
Se pare că familia lui Oprea este urmărită de ghinion. Amintim faptul că Dumitru Oprea este cercetat penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, în prezent aflându-se sub control judiciar, el având probleme cu legea încă din primăvara acestui an. În acelaşi dosar, având însă calitatea de martor, figurează şi numele soţiei sale.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here