Firma nevestei fostului primar de Peștișani rămâne fără două mașini! ANAF-ul le scoate la licitație

960

Serviciul Colectare și Executare Silită Persoane Juridice din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj a scos, miercuri, la licitație două bunuri mobile ale firmei CFC AGREGAT SRL, din Hobița, comuna Peștișani. Firma este de fapt cea a nevestei fostului primar de Peștișani, Florin Pavel, pe care o administrează însă Florin Chilea, fost şef al punctului de lucru din Peştişani al firmei Tech Safety, care a prestat la campusul din localitate. Firma deține balastieră şi s-a ocupat, prin 2012, cu regularizarea râului Bistriţa, acum firma prestând însă de zor o lucrare de amploare pentru Obștea Peștișani.

Firma Lidiei Pavel și a lui Florin Chilea este executată silit în dosarul nr.9/57, ANAF prin Serviciul Colectare și Executare Silită Persoane Juridice din cadrul AJFP Gorj, stabilind că trebuie să recupereze de la aceasta, în primă fază, în jur de 50.000 de lei, debite neachitate la bugetul statului. Din acest motiv, două dintre autoutilitarele SC CFC AGREGAT SRL au fost scoase, la jumătatea acestei săptămâni, la mezat, pentru una cerându-se 29.800 de lei, iar pentru alta 16.500, inclus TVA. Mașinile respective, una din 2002, adică o autoutilitară marca IVECO DAILY, și cea de-a doua FIAT DUCATO din 2004 nu au avut cumpărători la prima strigare. Ambele bunuri vor fi scose iar la licitație, într-o etapă ce va fi anunțată de Finanțele Gorj.

Firmă cu probleme mari!
În 2012, reamintim că firma respectivă, realizată în 2009 de Chiliea și Pavel, a intrat în atenția procurorilor, aceștia căutând la sediul societății o parte a materialelor de construcții dispărute atunci de la campusul școlar de la Peștișani. Doi ani mai târziu, urmare a unei datorii în valoare de 11.000 de lei, staţia de sortare deţinută în acte de soţia primarului de Peştişani, Florin Pavel, doctoriţa Lidia Pavel, şi de Florin Chilea, fostul şef de lucrări al firmei lui Dan Floarea, a fost scoasă la mezat. Executorul judecătoresc a scos atunci, prima oară, bunurile firmei la licitaţie publică, în comună, pornind de la suma de 150.000 de lei. Staţia funcţiona pe firma CFC Agregat SRL, iar societatea a apărut şi în dosarul penal al primarului de Peştişani şi a fost sancţionată contravenţional, în 2013, de către ITM Gorj, sancţiunea aflându-se, un an mai târziu, pe rolul instanţelor de judecată. În 2012, când primarul liberal Pavel îi atribuia direct, fără licitaţie, firmei soţiei lucrări cu nemiluita, firma a avut un profit de 264.277 de lei, deşi, potrivit Ministerului Finanţelor, nu avea niciun angajat.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here