Final fără promisiuni pentru panduri – Doar spălarea ruşinii contează

425

Pas cu pas, Pandurii s-a îndepărtat în acest an de obiectiv, de promisiunile făcute suporterilor şi de aşteptările acestora. În faţa ultimelor trei partide din acest an, Pandurii are misiunea de a spăla ruşinea şi de a încheia anul cu capul sus.

Petre Grigoraş simte că vremea vorbelor a trecut de mult şi că acum nu mai contează să repare ce se mai poate repara obţinând maxim din partidele care au mai rămas de disputat, cu U Cluj, în deplasare în Cupa României, şi pe teren propriu cu Rapid, în campionat, şi cu Oţelul, în Cupa Ligii. “Mai avem trei meciuri în trei competiţii diferite, trei competiţii pe care le-am tratat foarte serios de la început, n-am vrut să neglijăm niciuna dintre ele, aşa vom face şi în continuare şi să sperăm că episodul Iaşi a fost ceva care se poate întâmpla oricărei echipe, o trecem la ruşine, la pierderi, şi măcar în aceste ultime zece zile pe cele trei fronturi să reuşim să scoatem maxim, ceea ce ne dorim foarte mult şi sperăm să şi realizăm. Promisiuni nu putem face, pentru că la câte rezultate negative şi ce s-a întâmplat în ultimul timp, ar fi culmea acum să vin în faţa dumneavoastră să vă spun că gata, mergem şi câştigăm toate trei meciurile, îi batem şi la vreo trei goluri diferenţă şi staţi linştiţi. Vom încerca, vom face tot posibilul şi să sperăm că urma scapă turma şi ultimele trei jocuri vor spăla puţin din ceea ce am creat negativ în această perioadă”, au fost vorbele cu care Grigoraş însoţeşte cele trei partide pe care Pandurii le mai are de jucat în acest an, partide care ar putea fi, în acelaşi timp, ultimele pe care el le-ar petrece pe banca gorjenilor.

Le-ar vrea şterse
Nu de puţine ori, Petre Grigoraş a spus pe parcursul acestui sezon că echipa sa ar fi meritat mai mult de la unele partide în care fie a terminat învinsă, fie nu a obţinut victoria. Antrenorul pandurilor consideră astfel că echipa sa merita mai multe puncte în clasament, nu însă şi de la câteva partide de genul celei de la Iaşi, partide în care recunoaşte că echipa gorjeană a evoluat foarte slab: “Meciul de la Iaşi a fost unul din cele patru jocuri pe care aş vrea să le uit foarte repede. Din aceste 16 etape sunt patru jocuri în care echipa, noi toţi, ne-am prezentat slab în meciurile cu Steaua, Ceahlăul, U Cluj şi Iaşi. Am vrea să le ştergem cu buretele, dar, din păcate nu putem. E şi un moment în care putem să ne luăm o revanşa, să demonstrăm că acel moment a fost un accident. Sunt convins că şi jucătorii vor încerca să depăşească momentul critic în care suntem. Avem nevoie de oameni puternici şi sper să avem la acest meci unsprezecele care să ne aducă calificarea”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here