Filip, propune în şedinţa CL Rovinari ca o sportivă să fie premiată

298

Canotoarea Cristina Popescu din Rovinari, cea care a obţinut numeroase medalii de aur la campionatele naţionale a fost invitată săptămâna trecută la sediul primăriei de către edilul localităţii Rovinari, Dorin Filip pentru a o felicita şi a-i mulţumi că a reprezentat cu onoare România la competiţiile internaţionale la care a participat. De asemenea edilul a precizat că în viitoarea şedinţă de Consiliu Local (CL) Rovinari va propune premierea acestei sportive.

Cristina Popescu, în vârstă de 17 ani care a început să practice canotajul de la vârsta de 14 ani, mai exact din anul 2010, a obţinut rezultate spectaculoase. În decursul ultimilor trei ani, Cristina a obţinut numeroase medalii de aur la campionatele naţionale desfăşurate la Timişoara, Năvodari, Iaşi. Anul acesta însă a fost cel mai bun, asta deoarece a obţinut titlul de vicecampioană şi campioană mondială în Lituania la Trkaj, dublă campioană europeană, în Belarus la Minsk, dublă campioană balcanică în Serbia la Belgrad. Cristina îşi doreşte să participe anul viitor la Jocurile Olimpice de Juniori, competiţie unde ţinteşte aurul.
Alături de ea s-au aflat în permanenţă antrenorii Cristian Maliş şi Mariana Maliş care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Centrului Olimpic de Canotaj Orşova locul unde a deprins tainele acestui sport, în care a obţinut rezultate deosebite. Tânăra este recunoscătoare familiei sale, în special părinţilor săi pentru faptul că i-au fost alături, colegilor şi antrenorilor fiindcă de trei ani formează o familie.
Sportiva mulţumeşte antrenorilor săi, fără de care n-ar fi cunoscut niciodată satisfacţiile aduse de acest sport şi nu ar fi trăit emoţiile şi bucuria intonării imnului de stat al României şi al înălţării tricolorului românesc.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here