Filimon Tiriplică istalat în fruntea AJPS Gorj

528

ajps-instalare directorFilimon Tiriplică, beneficiind de sprijinul Partidului Democrat-Liberal, a fost instalat ieri în funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale Gorj.

Ordinul de numire al acestuia a fost semnat pe data de 1 noiembrie, dar prima sa zi de lucru a fost cea de luni. Tiriplică l-a înlocuit astfel la conducerea instituţiei pe Alin Văcaru, membru al organizaţiei PSD.

Ordinul de numire al noului director al AJPS Gorj a fost citit de subprefectul Horaţiu Gorun, în faţa angajaţilor instituţiei. Filimon Tiriplică are mulţi ani de experienţă în domeniul sindicatelor, iar în prezent, a venit la AJPS dintr-o funcţie pe care o ocupa la Minprest Serv.
„Pot să le spun tuturor celor care m-au susţinut că nu îi voi dezamăgi, şi sper să fiu în funcţie pe toată perioada mandatului, adică 4 ani, şi să-mi duc la îndeplinire cu succes toate sarcinile”, ne-a declarat Tiriplică. Căsătorit, tatăl a unui băiat, elev în clasa a XII-a la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu”, şi al unei fete, studentă în anul IV la Drept, Filimon Tiriplică, vrea să aibă o bună colaborare cu subordonaţii, pe care, de altfel, îi numeşte „colegi”. „Sunt sigur că sunt oameni care au experienţă în instituţie şi îmi doresc ca să ne bucurăm de un sprijin reciproc”, a mai adăugat acesta.
Săptămâna trecută, şi alte instituţii gorjene s-au ales cu şefi noi, astfel că, la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Gorj postul a fost luat de Mihaela Moţa aceasta fiind pusă în funcţie în locul lui. De asemenea, şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, noul director coordonator este Vasile Golop, înlocuindu-l pe Traian Pătrăşcoiu.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here