Festivalul naţional de umor “Ion Cănăvoiu”, la cea de-a XX-a ediţie

378

În aceast weekend se desfăşoară cea de-a XX-a ediţie a Festivalului de umor „Ion Cănăvoiu”. Deschiderea oficială a evenimentului are loc vineri, începând cu ora 17:00, la Biblioteca Judeţeană “Christian Tell”. Cu această ocazie se vor desfăşura lansări de cărţi şi reviste.

Cea de-a XX-a Ediţie a Festivalului de umor „Ion Cănăvoiu”, manifestare desfăşurată, în cele două decenii, la Târgu – Jiu şi Runcu, cu participarea celor mai importanţi creatori în domeniul literaturii de umor şi al caricaturii, se desfăşoară şi în acest an în perioada 19 – 21 octombrie.
Deschiderea va avea loc vineri, 19 octombrie, începând cu ora 17.00 , la Biblioteca Judeţeană “Christian Tell”, Sala de Lectură, în prezenţa juriului naţional, a invitaţilor, a organizatorilor şi a oamenilor de cultură din Gorj. Cu acest prilej se vor desfăşura lansări de cărţi şi reviste, expoziţie miniature. Amfitrion al evenimentului, directorul CJCPCT Gorj, Ion Cepoi. Organizatori: Consiliul Judeţean Gorj, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Christian Tell”, Şcoala Populară de Artă, Asociaţia Epigramiştilor din România, Asociaţia Naţională a Caricaturiştilor, Grupul de publicaţii “Flacăra”, Liga Culturală “Fiii Gorjului”, Consiliul local şi Primăria Runcu, Societatea Umoriştilor Gorjeni.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here