Festivalul Național de Folclor al Copiilor “Maria Lătărețu”, la a VI-a ediție

608

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Național de Folclor al Copiilor “Maria Lătărețu” se va desfășura la Târgu-Jiu, în data de 4 noiembrie. Gazda festivalului va fi Muzeul Județean Gorj, iar startul înscrierilor a fost dat încă din 9 octombrie și se vor încheia pe 20 octombrie.

Festivalul Național de Folclor al Copiilor “Maria Lătărețu” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, iar cei interesați se pot înscrie, până la data de 20 octombrie, ora 14.00, la Biroul de Relații cu Publicul al Muzeului Județean Gorj. Concurenții din alte localități pot solicita înscrierea pe adresa de email: bdmedia44@yahoo.com sau la numărul de telefon 0763 83 82 03.
Festivalul se va desfășura în data de 4 noiembrie începând cu ora 11.00, la Muzeul Județean Gorj. Președintele juriului va fi cunoscuta interpretă Nina Predescu, iar invitați de onoare vor fi: Ioana Lătărețu, nora regretatei artiste și Mihail Lătărețu. Organizatorii au mai anunțat și că în cadrul evenimentului își vor mai da concursul: Nina Predescu, Luiza Ciudin, Roxana Croitoru, Antonia Stoian, Maria Vătavu, Mihai Ștefan, Marius Florea, Yasmine Polacek, Marius Dăescu și Grupul Folcloric Bălceștii Mariei. Realizatorul festivalului este Dorin Brozbă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here