Femeia împușcată de fiica sa era angajata Primăriei Târgu-Jiu

592

Noi detalii ies la iveală în cazul dublei crime de la Bălești, care a fost urmată de sinucidere. O polițistă și-a împușcat mama, angajată ca secretară la Direcția Publică de Patrimoniu, din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, după care și-a ucis fiul de șase luni, apoi s-a sinucis. Apropiații tinerei de 33 de ani susțin că ar fi intrat în depresie post natală. ”A urmat multe tratamente pentru a rămâne însărcinată, în timpul sarcinii a avut probleme și probabil că de atunci a intrat în depresie, iar după naștere i s-a accentuat. Evita să mai plece de acasă, nu lăsa pe nimeni să se apropie de copil, se temea să nu ia microbi. Se schimbase total. Înainte mergea cu prietenii la grătare”, a spus o prietenă. ”În jurul orei 19.00, un polițist din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Târgu-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de șase luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Polițista a fost găsită cazută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat. La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui evenimet. Precizăm că polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal. Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

”Ady…….. drum lin către o lume mai bună, să ne veghezi de acolo de sus. Noi o sa te iubim mereu și nu o să te uităm niciodată. Să ai grijă de buburuza mică”, a scris o femeie pe pagina de Facebook a polițistei.

4 COMENTARII

  1. O asemenea tragedie provoacă emoție, desigur, dar ancheta în caz trebuie să se facă cu capul și nu cu inima. Expertiza medico-legală trebuie să redea concret distanțele de la care s-a trase în fiecare victimă, să analizeze traiectul gloanțelor, iar criminaliștii trebuie să analizeze bine orificiile de intrare și ieșire (dacă există) a gloanțelor pentru a concluziona dacă vinovatul este „mort sau este viu”. E greu de crezut că o mamă care își proteja cu maximă exigență copilul, s-a decis să-l omoare. Pentru ce? Și pentru ce să-și mai omoare și mama? Se vorbește pe acolo de niște certuri cu soțul !!! Rog redacția să afișeze comentariile pentru a pute fi de folos!

    • Corect tot ce relatați domnu Nicu.
      În acest caz chiar este maximă nevoie de verticalitate,profesionalism șiiiii….adevăr.
      Nu știu ce să cred privitor la acest caz,dar pot să afirm faptul căăă…este îngrozită o lume întreagă.

  2. O asemenea tragedie provoacă emoție, desigur, dar ancheta în caz trebuie să se facă cu capul și nu cu inima. Expertiza medico-legală trebuie să redea concret distanțele de la care s-a trase în fiecare victimă, să analizeze traiectul gloanțelor, iar criminaliștii trebuie să analizeze bine orificiile de intrare și ieșire (dacă există) a gloanțelor pentru a concluziona dacă vinovatul este „mort sau este viu”. E greu de crezut că o mamă care își proteja cu maximă exigență copilul, s-a decis să-l omoare. Pentru ce? Și pentru ce să-și mai omoare și mama? Se vorbește pe acolo de niște certuri cu soțul !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here