Federația a trimis Energiei programul pentru play-off

508

Chiar dacă ultima etapă ar putea schimba ordinea în clasament între Energia Pandurii Târgu Jiu și Dinamo, Federația Română de Handbal a anunțat deja programul meciurilor echipei gorjene în play-off în cazul în care aceasta va termina pe locul 4.

Energia va juca primul meci pe teren propriu, pe 22 aprilie, cu începere de la ora 19:00, urmând ca jocurile 2 și 3 ale primei faze a play-off-ului să se joace pe terenul echipei băcăuane, pe 25 aprilie, cu începere de la ora 17:00, și pe 26 aprilie, de la ora 15:00. Orele partidelor au fost fixate de Digi Sport, televiziune care și-a manifestat intenția de a televiza partidele fără însă a spune și că acestea vor fi sigur transmise pe micul ecran.
Echipa gorjeană ar putea pierde locul 4 dacă va fi învinsă acasă de Poli Timișoara și Dinamo nu va pierde la Odorhei, însă această variantă este prea puțin luată în calcul, dovadă și decizia federației de a face deja programul meciurilor din prima fază a play-off-ului în funcție de actuala configurație a clasamentului Ligii Naționale de Handbal Masculin.

Șelaru, accidentat la națională
Portarul George Șelaru nu a participat decât la primul joc al echipei naționale a României cu Finlanda. Șelaru s-a accidentat participând la acțiunea lotului național și s-a întors la Târgu Jiu imediat după primul meci. Portarul gorjenilor a suferit o întindere a ligamentului colateral și are nevoie de o pauză în perioada următoare, cel mai probabil el urmând a lipsi de la ultimul meci al sezonului regulat.
La națională au mai fost convocați alți doi jucători ai Energiei, Asoltanei și Acatrinei, cei doi fiind însă părtași la una dintre cele mai umilitoare situații ale handbalului masculin românesc. Cândva campioană mondială, România a pierdut în fața Finlandei dubla manșă de precalificare în preliminariile Campionatului European din 2016.
Cristi Constantinescu

1 COMENTARIU

  1. nivelul intregului sistem de conducere,implicare,organizare,etc. la nivel national,este gresit ! Vorbim de handbal nu afaceri,sportul care ne a consacrat si tinut ,,drapelul,, sus ! Nu poti cere disciplina si devotament atita timp cit cei care dau lectii de dirigentie in hanbalul romanesc au lipsit cu desavirsire la cursuri ! Sportul este si cere placere,se face de si cu drag,aceasta activitate lipseste in scoli,lipseste peste tot ! Ne am implicat,scuze nu noi, si construim pina la 10 biserici intr un oras,4,5 intr un sat…!!! Este nevoie sa continui,nivelul trebuie sa l recunoastem,din pacate !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here