Fata mare a PNL Motru, în concubinaj cu PSD

1172

Imaginea de ,,fată mare” dată de liberali celui aruncat în cursa electorală pentru Primăria Motru a pălit, ieri, pentru mulți cetățeni ai acestei localități și nu numai, după ce pe pagina de internet a unei publicații din municipiu a apărut o fotografie edificatoare, legată de prezența ,,activă” a lui Gigel Jianu, nu în organizația locală a PNL, nici măcar în cea a PDL, ci la PSD! Potrivit și altor documente, liberalul Gigel Jianu demonstrează, acum, că era, cu ceva timp în urmă, doar un supus social-democrat care colecta, de zor, cotizațiile pesediștilor care prestau la cariera minieră Roșiuța, recomandând noi membrii cotizanți pentru filiala cu trei trandafiri. Experiența dobândită la PSD i-a ajutat, cu siguranță, lui Jianu și la PNL, deoarece superiorii politici l-au propulsat spre o candidatură, evident, nu la trezoreria organizației municipale, ci la ceva asemănător, la Primăria Motru!

jianu-page-001,,Real, PNL, pune în fața locuitorilor unui municipiu din Gorj un candidat care nu este în niciun fel suspectat că este pe blat cu PSD-ul”, spunea, apăsat, la Motru, copreședintele PNL Gorj, Tudor Barbu, la jumătatea lunii ianuarie, făcându-i zice-se intrarea în lumea politică lui Gigel Jianu.
Barbu și nici colegul Dan Vâlceanu nu spun nimic despre trecutul politic al candidatului antrenat, din decembrie, în vederea alegerilor locale pentru Primăria Motru. Niciun liberal și nici măcar vreun fost pedelist nu se încumetă să laude, public, activitatea făcută de Gigel Jianu, pe brânci, la PSD, partidul pe care vrea să-l învingă acum fostul membru cotizant.

Jianu a platit la psd pentru noiembrieDe altfel, ex-deputatul Severus Militaru, chiar are grijă să se laude că, Gigel Jianu este ca ,,o fată mare”, în comparație cu ceilalți contracandidați intrați în cursa pentru Primăria Motru, acesta referindu-se la imaginea de ingenuă a politicii candidatului PNL.
,,Fata mare” de care vorbea, nu demult, Militaru se dovedește însă, acum, destul de antrenată în ,,dormitorul” PSD, cu atât mai mult cu cât se demonstrează că Jianu nu a făcut acolo doar act de prezență.

pesedistii cotizanti, recomandati de Jianu

Câte un leu pentru pesedeu!
Mai exact, pesedistul Jianu, acum liberal, a avut grijă, ani buni, să recomande angajați ai carierei miniere unde lucrează, adică de la Roșiuța, pentru PSD, și chiar să le strângă acestora, personal, cotizațiile pentru partid.
Sub atenta supraveghere a lui Jianu, minerii social-democrați, plăteau conștincioși, lunar, spre organizația locală, chiar pe borderouri unde trona numele actualului candidat PNL. De fapt, asta făcea Jianu, coopta noi membrii pentru PSD, îi recomanda prin adeziuni și le strângea, lunar, cotizațiile. Banii ajungeau la trezorierul organizației și apoi în contul partidului.
Pentru munca aceasta, făcută în numele PSD, Jianu a considerat, cu siguranță, că merită acum să devină primar de Motru, chiar dacă șeful lui de partid, Tudor Barbu, spunea că nu este capabil nici să conducă trei capre, ce să mai spunem de un municipiu.
ANAMARIA STOICA

4 COMENTARII

  1. Acești ,,balerini politici ” care stau ,, cracanati ” cu un picior intr-un partid si cu celălalt in alt partid , nu fac nici doi bani . In general sunt nehotărâți , obedienții ( caracter de sluga ) servili , gata oricând sa sacrifice interesele unei comunități in favoarea celui care il susține ! Situația in care ne aflam noi romanii la doua decenii si jumătate de la Revoluția din 1989 , se datorează in mare măsura acestor specimene !
    Deci dacă vreți sărăcie , nedreptate instituționala , promisiuni neonorate , incompetenta in decizii comunitare , votați ,, balerinii politici „!

  2. Jianu un fals . Pesedist, pedelist, penelist un târşit un executant. Aceiasi mereu Militaru cu gasca pedelista. Votati oamenii noi.

    • Poate pentru dumneavoastră nu sunt chestii relevante, dar eu nu vreau sa fiu mințit sa aleg un om „integru”, care spune ca „nu a făcut politica niciodata”, și care vrea sa conducă destinele unui municipiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here