Fata cu părul de foc ne-a părăsit – Cu două săptămâni în urmă, Mădălina Manole a cântat alături de copii, pe scenă la Ţicleni

470

deschidereÎncă o stea a muzicii româneşti s-a stins ! Mădălina Manole a murit chiar în ziua în care ar fi trebuit să-şi sărbătorească, alături de copilul său şi şoţ, împlinirea vârstei de 43 de ani. Pentru locuitorii din oraşul Ţicleni, vestea dispariţiei a fost una tulburătoare, mai ales că o văzuseră şi cântaseră cu artista în urmă cu două săptămâni.

În oraşul Ţicleni, din judeţul Gorj, Mădălina Manole a susţinut un concert, în urmă cu două săptămâni. A fost surpriza evenimentului, adusă de impresarul Bebe Mihu, soţul interpretei de muzică populară, Maria Dragomiroiu.

În concert, copiii veniţi la spectacol a adorau pe Mădălina. S-au urcat pe scenă şi împreună cu ea au cântat celebrele melodii ale artistei.

A fost, însă, pentru ultima dată când micuţii veniţi la spectacol au strigat numele Mădălinei.

madalina.manolePrimarul oraşului Ţicleni, Ilie Ungureanu, îşi aminteşte de zâmbetul şi gingăşia Mădălinei Manole: “Avea o voce caldă, am avut ocazia s-o văd la zilele oraşului când a fost adusă de Bebe Mihu, a fost surpriza serii. În scurt timp de la urcarea pe scenă, a adunat în jurul său peste 20-30 de copii. Îmi pare rău că nu mai este”, a declarat primarul.

O voce caldă !

Cei care s-au bucurat de prezenţa Mădălinei în urmă cu două săptămâni, nu pot accepta ideea dispariţiei acesteia. Au văzut-o plină pe viaţă şi pregătită parcă, mai mult ca oricând, să se bucure de viaţă, mai ales că reuşise să aibă un copil.

Nelu Munteanu, un cunoscut DJ şi organizator de spectacole din Ţicleni, iubitor al muzicii bune, a fost de-a dreptul tulburat de dispariţia artistei. A reuşit, în spectacolul susţinut de Mădălina la Ţicleni, să imortalizeze câteva moment din concert. Se uită la ele şi parcă nu-i vine să creadă că Mădălina nu mai este.

“Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Am avut ocazia s-o cunosc. O voce remarcabilă. Mi-e greu să vorbesc despre ea”, a spus Nelu Munteanu.

Şi artisţii din Gorj care au cunoscut-o pe Mădălina , au fost întristaţi de vestea dispariţiei. Unul dintre ei este Mihai Vulpe: ”Mă pregăteam să intru în emisie şi cu un minut înainte am aflat ce s-a întâmplat. Mă pregăteam de o emisiune de bună dispoziţie, n-am mai reuşit să-mi revin. Am colaborat cu soţul său pentru o melodie, îmi spunea că Mădălina este plină de viaţă. Soţia mea şi fiul meu sunt fani Mădălina”.

Potrivit Mediafax, Mădălina Manole a luat o supradoză de medicamente şi nu există suspiciuni de omor, spun poliţiştii. Lângă corpul Mădălinei, oamenii legii au găsit şi o sticlă cu insecticide, deşi a fost descoperită de soţul său într-o baltă de sânge.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here