Fără restricții la apă în comuna Roșia de Amaradia

1442

În comuna Roșia de Amaradia s-a pus în funcțiune încă un puț de apă. Sătenii pot utiliza apa în această perioadă caniculară, fără restricție, pentru orice nevoie în gospodărie. Inclusiv pentru udatul grădinilor de legume.
„Având în vedere că la nivelul localității Roșia de Amaradia s-a mai pus în funcțiune încă un puț de apă, rog cetățenii comunei să folosească apa în această perioadă de la sistemul de alimentare cu apă, fără restricție, pentru orice nevoie în gospodărie. Pot uda în această perioadă chiar și grădinile proprii cultivate cu legume”, a transmis primarul Liviu Cotojman.
Prețul de furnizare este de 2,1 lei pentru un metru cub apă. Noua sursă de apă a intrat în probe. „Suntem de astăzi în probe de funcționare privind consumul de apă, în această perioadă de caniculă. Consider că se va face față oricărui consum de apă și fără nici o restricție, chiar dacă va mai scădea presiunea în zonele de altitudine, înmagazinarea apei în bazinele de distribuție făcându-se din mai multe puțuri (surse) de apă”, a precizat primarul Cotojman.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here