Fapta bună a Deputatului Mihai Weber – Premierea tuturor familiilor din Baia de Fier, ce au sărbătorit, până în 2013, Nunta de Aur!

507

Invitat la inaugurarea Muzeului Etnografic “Prof. univ.dr. Gheorghe Mecu” şi a primei case de creaţie pusă la dispoziţia scriitorilor şi artiştilor plastici cu obârşii gorjene, duminica trecută, am avut bucuria de a participa şi la festivităţile prilejuite de COBORÂREA OILOR DE LA MUNTE. Se-nţelege, toate se petreceau la Baia de Fier.

Ei bine, când i-a venit rândul să glăsuiască, deputatul PSD, Mihai Weber, mi-a făcut o plăcută surpriză. Şi nu numai mie. Invitase acolo, în faţa Primăriei comunei Baia de Fier, toate familiile ce au împlinit până-n anul acesta – 2013 – 50 de ani de căsnicie. Cum s-ar zice, pe aceia care au sărbătorit Nunta de Aur. Ei, şi ce-i cu asta? E de bine, zic eu. Şi arată o perfectă stare de normalitate, în care un deputat ales în colegiul 2 de unde face parte şi Baia de Fier nu-şi uită oamenii ce i-au dat votul lor şi l-au trimis în Parlamentul României. Fiecărei familii, Weber le-a oferit câte o DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ, la care a adăugat un mic dar. Ce consta într-un plic cu bani. Firesc, n-am îndrăznit să-l întreb pe domnul deputat Mihai Weber în ce-a constat darul. Adică, valoarea lui în bani. Nu-i nimic, zic eu. De la deputatul Mihai Weber puţin şi de la Dumnezeu mult, dac-ar fi să parafrazez o vorbă din cărţile sfinte. La care adaug felicitările scrise ale Gorjeanului pentru fapta bună a domniei sale. Dar şi urările de sănătate, că-i mai bună decât toate, tuturor acelora care-au trecut cu bine şi cu ajutorul Celui de Sus cifra rotundă – 50 de ani. Ani de căsnicie. La cât mai mulţi, mulţi ani!
N. ROŞCA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here