Fanii FCU, interziși pe propriul stadion!

1232

Decizie surprinzătoare luată de finanțatorul formației FCU Craiova, Adrian Mititelu. După meciul suspendat dintre Sepsi OSK și echipa pe care o patronează, Mititelu a hotărât să organizeze jocuri fără spectatori pe termen nelimitat. Este vorba despre confruntările de pe stadionul din Bănie. Clubul a confirmat, printr-un comunicat oficial, că le va returna banii abonaților. „Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii şi regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriaşe pentru club şi luând în calcul ameninţările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:
1) Desfăşurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF şi autorităţile statului în vederea adoptării de urgenţă a unei legislaţii care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziţionat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul îşi exprimă regretul profund faţă de suporterii loiali ai clubului, în special faţă de abonaţi sau de cei de bună-credinţă, care nu au nicio vină şi care suportă consecinţele“, au transmis reprezentanţii echipei FCU Craiova. Comunicatul vine în urma evenimentelor de la Sfântu Gheorghe. Meciul din Covasna a fost întrerupt în prima repriză după scandări rasiste venite din sectorul galeriei doljene. La reluare, manifestările xenofobe au continuat, iar arbitrul Andrei Chivulete a oprit jocul. Cel mai probabil, FCU va pierde confruntarea la masa verde. O decizie va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here