Fabrică de producție a componentelor electrice și electronice, deschisă la Motru

7464

O investiție privată, pe parte de producție, a fost deschisă în această lună în Motru, la intrarea în oraș. Investitorul a angajat 22 de persoane din localitate, având de gând să crească numărul până la peste o sută de salariați, în perioada următoare.

Asta, având în vedere că este o activitate migăloasă, fiind vorba de componente electronice pentru aparatura medicală, și nici personalul necesar nu se găsește atât de ușor, ori se adaptează puțin mai greu pentru a da un randament mai bun.
La Motru a apărut și o fabrică de producție, iar astăzi primarul localității a vizitat unitatea, și a transmis live momentul arătând cum se desfășoară activitatea la această nouă fabrică.
,,Cu toții trebuie să fim încrezători și să avem răbdare că lucrurile se vor îndrepta și la Motru, iar acest prim pas, în viitor, va atrage și alte firme de producție pe diferite segmente de productivitate în oraș.
Este de apreciat că noul investitor a ales municipiul având în vedere că în aceste zile este greu sa ai un singur angajat, dar să vorbim de zeci sau sute.
Demonstrăm că și la Motru se poate, dacă trecem peste anumite lucruri care în urmă cu câțiva ani nu se acceptau, în sensul că orașul Motru este deschis acum tuturor investitorilor, investițiilor fiind loc pentru orice fel de activitate.
Dacă s-ar lua în calcul că suntem de sute chiar mii de pensionari apți de muncă, orașul devine atractiv din punct de vedere al forței de muncă iar autoritățile locale se așteaptă în perioada următoare și marile firme să aleagă Motru pentru a deschide un bussines de succes pe partea de producție.
Cu această ocazie s-a spart mitul că aici nu vine niciun investitor pe partea de producție, minunea întâmplându-se deja când cea de-a treia firmă mare și-a deschis porțile , autoritatea locală alegând să-i înmâneze simbolic Buletinul de Motru”, a precizat primarul Cosmin Morega.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here