Eziukwu, aproape de despărțirea de Energia

456

Echipa de baschet a Energiei este la un pas de a suferi modificări majore la toate nivelurile.
Plecarea lui Antonis Constantinides a declanșat o criză care era latentă la echipa gorjeană, care este departe de rezultatele din sezoanele precedente, deși la nivelul competiției europene în care este angrenată a dat impresia că poate atinge noi performanțe. În locul interimarului Diamantakos este foarte aproape de a fi numit un nou antrenor, cel mai probabil acesta urmând a fi Hristu Șapera, iar noul tehnician va schimba câte ceva în lotul echipei. După ce s-a vorbit despre eventualele despărțiri de Diggs și Eziukwu, iată că a venit și prima confirmare a interesului unei alte echipe pentru pivotul Energiei. Site-ul specializat cyprusbasket.net dezvăluie faptul că există deja un acord între Eziukwu și formația cipriotă Etha Engomis Nicosia.
Eziukwu are la Energia medii de 10,9 puncte și 7,4 recuperări în competiția internă și 14,7 puncte și 9,7 recuperări în FIBA Europe Cup, iar despărțirea dintre pivot și echipa gorjeană ar fi cauzate de problemele financiare ale Energiei.
În cazul în care Hristu Șapera ar ajunge pe banca Energiei este foarte posibil ca în locul lui Eziukwu să ajungă în lotul gorjenilor Stevan Milosevic. Muntenegreanul, fratele lui Nemanja Milosevic, fost jucător al Energiei până în vara trecută, a mai lucrat cu Șapera la BCM U Pitești și a mai fost dorit la Energia, însă în vară a plecat în Polonia, la Torun, echipă la care este legitimat în acest moment.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here