Expoziție de artă populară la Teatrul de Vară

462

Pe scena Teatrului de Vară din Târgu-Jiu a fost amenajată în cursul zilei de ieri o expoziție de artă populară, în cadrul căreia au fost expuse obiecte realizate de meșteri populari din cadrul Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu și elevi ai acestora. În paralel cu expoziția s-a desfășurat și un atelier de creație.

expo arta populara (6)Expoziția și atelierul de creație au fost organizate ca parte a complexului de manifestări dedicat Zilelor Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu, ce sunt sărbătorite în această perioadă.

În cadrul expoziției au putut fi admirate creații a 19 meșteri populari și ale elevilor acestora, de la icoane la țesături sau instrumente muzicale. Manifestările dedicate împlinirii a 44 de la înființarea Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu au debutat încă de săptămâna trecută, cu o expoziție de pictură și un spectacol oferit de Școala Populară de Arte ”Tudor Jarda” din Cluj Napoca. expo arta populara (11) După o pauză de câteva zile, manifestările au fost reluate, ieri, când, pe lângă expoziția de artă populară, a fost organizat și un spectacol de muzică populară, oferit de cursanții Școlii Populare de Artă.

spectacol cluj  (1)Astăzi, târgujienii sunt invitați la teatru de păpuși, începând cu ora 11.00 și 12.30, la Teatrul de Vară. Tot astăzi, de la ora 18.00, în aceeași locație, va avea loc un spectacol de muzică clasică, oferit de cursanții claselor de pian și vioară din cadrul Școlii Populare de Artă.

spectacol cluj  (2)Zilele Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu se vor încheia joi, 23 iunie, cu un spectacol de muzică ușoară și dans modern oferit de cursanții Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu.

spectacol cluj  (3)Spectacolul va începe la ora 18.00 și se va desfășura în amfiteatrul din centrul municipiului Târgu-Jiu.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here