Exclusiv – Tânăra din Porsche-ul fostului decan al UCB rupe tăcerea

1148

Constantin Căruntu, fostul decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice, din cadrul Universității “Constantin Brâncuși” și pasagera care se afla în mașina acestuia, în momentul în care bolidul de lux a fost lovit de tren, au făcut primele declarații. După ce mai multe persoane au întrebat pe rețelele de socializare de ce călătoreau împreună, bărbatul de 57 de ani a declarat că a întâlnit-o pe tânăra de 18 ani întâmplător la Craiova și s-a oferit să o ducă la Târgu-Cărbunești, oraș în care locuiește eleva. “Numai cu ajutorul lui Dumnezeu am scăpat. Eu nu vreau să fac alte declarații. Nu am nicio treabă cu fata aceasta. Am luat-o la ocazie”, a precizat Constantin Căruntu, pentru Gorjeanul.

“Am fost aruncată din mașină, pe calea ferată”
adinaTânăra neagă însă că s-ar fi aflat “la ocazie”. “Ne cunoșteam, dar nu foarte bine. Avem o prietenă comună. Vorbisem cu părinții. Știau că vin acasă cu o cunoștință, pentru că nici eu nu îl știu foarte bine pe dânsul să fi spus și un nume. Nu m-a luat din stradă. Când am ieșit de la dentist eram pe stradă și el era la semafor. A coborât să mă salute, să mă întrebe ce fac. Ne știam de la o prietenă și a zis că el credea că sunt acasă, că ne-am întâlnit în Târgu-Jiu, când eram cu o prietenă și era și el la piscină. I-am zis că o să merg acasă și a zis că a fost prin mall și pot să merg cu el. Nu mi s-a părut nimic deplasat. El nu a văzut semnalul. Eu nu am fost atentă. Mă jucam pe telefon. Nu am auzit nici semnalul sonor, pentru că era muzica în blană. Cred că era chiar la maxim și în mașina aceea chiar se aude bine. El m-a întrebat dacă vine trenul, nu mi-am dat seama în ce sens mă întreabă. M-am uitat. Nu am văzut niciun tren. Privirea mea era spre partea în care venea trenul. Am spus că nu și în secunda următoare m-am uitat în față și trecea trenul. Mă țineam de ușa mașinii și, fiind spulberată ușa, am fost aruncată din mașină. El a zis că s-a uitat la semafor și era verde. Apoi s-a făcut imediat roșu. accident 4Afară era lumină. Eu am băgat muzica la maxim. Era pe radio. M-au afectat zvonurile care au apărut. Eu m-am jucat pe telefon în majoritatea timpului. Apoi pe Facebook. Nu am țipat că nu am avut timp. El nu mai știa de el. Era în stare de șoc. Atunci când m-am ridicat de pe calea ferată m-am uitat la el, era în șoc. În mașină. Avea și centura pusă. Apoi a sunat la 112 un om care era în trafic și culmea că era și polițist”, a declarat Adina, tânăra de 18 ani, pentru Gorjeanul.
accidentAccidentul feroviar a avut loc, luni seara, în comuna Țânțăreni. Constantin Căruntu se afla la volanul unui autoturism Porsche, în momentul în care mașina a fost lovită de tren. Atât el, cât și eleva de 18 ani au scăpat cu câteva zgârieturi, după ce autoturismul a fost grav avariat. “Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 57 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova, proprietate personală, la trecerea la nivel de cale ferată din satul Floreşti, nu a acordat prioritate de trecere unui tren personal, intrând în coliziune cu acesta. În accident2urma accidentului, o pasageră de 18 ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, aflată pe scaunul din dreapta al autoturismului, a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Turceni, unde i-au fost efectuate investigaţii medicale, nefiind internată”, a anunțat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Șoferul nu consumase alcool.
Loredana Fîciu

3 COMENTARII

  1. Cum sa vada fata trenul ,daca statea cu capul in poala lui !?o fi crezut ca de alt tren e vorba!Nu le e ma rusine de ele cand se uita in oglinda??Ce credea proasta ca ii da bosorogul masina ei??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here