Evenimente rutiere produse pe drumurile din Gorj

483
Traversarea neregulamentară a stat la baza unui accident de circulaţie produs ieri seară, la orele 19:35, pe D.N. 67, în localitatea Tămăşeşti din comuna Băleşti.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că victima, Ion B., de 76 ani, din localitate, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost accidentat de autoturismul condus de către Dumitru Ţ.B., de 22 ani, din comuna Borăscu.

Victima a fost transportată la spital. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Un alt eveniment rutier, cauzat de imprudenţa în conducere, a avut loc în noaptea de 8 octombrie a.c., orele 01:23, pe str. Parângului din oraşul Novaci. Conducătorul unui autoturism, Cristian Ţ.E., de 29 ani, din Tg-Jiu, judeţul Gorj, pe fondul imprudenţei în conducere, a pierdut controlul direcţiei. Autoturismul condus a părăsit partea carosabilă şi şi a intrat în coliziune cu o fântână din beton.
În urma impactului, conducătorul auto a fost grav rănit, iar Ion O.A., 23 ani, din aceeaşi localitate, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.
Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
De asemenea, pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că nici unul dintre ocupanţii autoturismului nu purtau centura de siguranţă în momentul producerii evenimentului.
Biroul de presă IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here