Eveniment artistico – literar la CCA „Constantin Brâncuşi”

460
ion popescu bradiceniScriitorul şi profesorul universitar Ion Popescu Brădiceni lansează astăzi, la Centrul pentru Cultură şi Artă „Constantin Brâncuşi”, o antologie de poezie. Tot cu această ocazie va fi vernisată şi o expoziţie de pictură realizată de Vasile Fuiorea.

Centrul pentru Cultură şi Artă „Constantin Brâncuşi” va găzdui astăzi, începând cu ora 14.00, o lansare de carte precum şi vernisarea unei expoziţii de pictură. „Arca Metanoia” este o antologie de poezie semnată de Ion Popescu Brădiceni, iar expoziţia însumează, de fapt, ilustraţiile volumului respectiv, realizate vasile fuioreade Vasile Fuiorea. „Este un tandem Vasile Fuiorea – Ion Popescu Brădiceni pentru că el a realizat toate ilustraţiile cărţii mele”, a declarat scriitorul.
Multiplă aniversare
Ion Popescu Brădiceni sărbătoreşte, astăzi, mai multe evenimente, marcându-le pe toate în cadrul lansării. Astfel, scriitorul împlineşte, după cum spune, 55 de ani de la naştere şi 35 de ani de la debutul absolut în literatură, în revista „Ramuri, cu poezia „Frunză albă, stea de mare”. Tot astăzi, aniversează 20 de ani de la debutul din „Scrisul românesc” şi 10 ani de la lansarea manifestului transmodernismului, la Cluj-Napoca.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here