Eugen Pîrvulescu, la CS U Craiova?

454

Cu un picior în Liga 1, gruparea din Bănie, CS U Craiova, își regândește strategia în vederea sezonului viitor. CraiOlguța vrea să-l aducă pe Eugen Pîrvulescu în funcția de președinte, acesta urmând să-și anunțe în curând plecarea de la Pandurii.
Oficialii pandurilor neagă însă despărțirea de Pîrvulescu. “Eugen are contract cu Pandurii pe perioadă nedeterminată. Nu știm nimic despre o posibilă plecare”, a spus Mihai Prunariu.
Speculațiile conform cărora Pîrvulescu ar pleca la Craiova au apărut după ce oficialul gorjean a fost văzut în Bănie la meciul dintre CS Universitatea și ASA chiar lângă principalul acționar al alb-albaștrilor, Mihai Rotaru. Pîrvulescu afirmă că a fost la Craiova să urmărească la lucru doi dintre fotbaliştii pandurilor Albert Voinea (21 de ani) și mijlocaşul defensiv Alexandru Dan (20 de ani). “Am fost la Craiova să urmăresc jucătorii noştri, Voinea şi Alexandru Dan, ambii au jucat destul de bine, Dan pe un post inedit pentru el, cel de fundaş dreapta, mi-a plăcut de el în special în prima repriză. Să vedem acum dacă vom conta pe ei din sezonul viitor, ne-am bucura să rămână, sunt jucători tineri, însă antrenorul este cel care va decide. Din păcate, Albert Voinea n-a prea jucat în acest sezon, Alexandru Dan a jucat în tur şi spre finalul sezonului, acum totul depinde dacă-l vor impresiona pe Petre Grigoraş în stagiile de pregătire”, a declarat Eugen Pîrvulescu pentru siteul oficial al clubului Pandurii.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here