Eric și Pandurii, alături de un tânăr din Vrancea

507

Drama prin care trece un tânăr fotbalist din Vrancea nu i-a lăsat fără reacție pe cei de la Pandurii, solicitați să permită distribuirea de fluturași prin care să se atragă donații la meciul de miercuri pe care gorjenii îl vor disputa în compania Stelei la Severin.
Pupăză Romică are doar 22 de ani, juca la Victoria Gugești, în județul Vrancea și suferă de o boală gravă de vedere care va duce la pierderea definitivă a vederii dacă nu va reuși să ajungă în Thailanda pentru o intervenție chirurgicală. Fonduri au început să se strângă la nivel local, dar și național, președintele Pandurilor acceptând ca la jocul cu Steaua, în tribune, să fie distribuiți 5.000 de fluturași pentru această cauză nobilă. Surpriză și nu prea este intervenția lui Eric de Oliveira, care a văzut și el o postare pe facebook și s-a oferit să ajute și el într-un fel. Eric, fost jucător la Pandurii, acum la Najran, în Arabia Saudită, a decis să doneze un tricou pe care vrâncenii să-l scoată la licitație pentru a obține o sumă cât mai mare pentru a-și ajuta prietenul aflat în suferință.
În altă ordine de idei, Eric trece printr-o perioadă fastă în Arabia Saudită, unde s-a transferat în această iarnă, după eșecul mutării sale în campionatul nipon, acolo unde nu a apucat să joace deloc. Brazilianul, care a scris istorie în tricoul Pandurilor, rămas în memoria colectivă mai ales prin golul fantastic înscris în poarta Fiorentinei, are în cele șase meciuri disputate în tricoul celor de la Najran trei goluri marcate și patru pase decisive.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here