ERASMUS la Facultatea de Ştiinţe Economice

462

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu a găzduit, miercuri, un eveniment în cadrul Programului Comunitar ERASMUS. La eveniment a participat şi Nizamettin Bayyurt, directorul Departamentului de Management din cadrul Universităţii Fatih din Istanbul, Turcia.
În perioada 17-21 martie 2014, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu este gazda derulării unor activităţi în cadrul programului ERASMUS. În cursul zilei de 19 martie, la Facultatea de Ştiinţe Economice a fost prezent şi Nizamettin Bayyurt, directorul Departamentului de Management din cadrul Universităţii Fatih din Istanbul, Turcia. Acesta a prezentat un curs deschis cu tema „Multiple linear Regression”.
Reprezentanţii UCB Târgu-Jiu spun că între cele două universităţi s-a încheiat un acord bilateral Erasmus cu privire la derularea de mobilităţi studenţeşti, mobilităţi de predare ale cadrelor didactice, precum şi mobilităţi de formare Erasmus.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here