Elvira Şarapatin, realeasă preşedinte peste femeile din PSD Gorj

703

Conferinţa Judeţeană de Alegeri a Organizaţiei de Femei a Partidului Social Democrat, filiala Gorj, a avut loc, joi, la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, la eveniment participând 250 de membre dar şi liderii de la PSD Gorj, PSD Târgu-Jiu şi de la organizaţia judeţeană a TSD. Lucrările conferinţei au fost deschise de către Elvira Şarapatin, preşedinta femeilor social-democrate, realeasă în funcţie la finalul evenimentului. Invitatul special al conferinţei a fost Viorica Dăncilă, vicepreşedinte PSD, totodată europarlamentar social-democrat.

Femeile PSD au umplut până la refuz sala de spectacole de la ,,Elvira Godeanu”, fiind delegate la eveniment, de la toate organizaţiile din judeţ. Alături de acestea s-au aflat şi dr. Elena Băltăreţu, preşedinta organizaţiei de femei a PC Gorj, şi Mădălina Ciolocoi, şefa femeilor liberale din judeţ, ambele având discursuri motivante în faţa participantelor, ambele urându-le, în final, succes social-democratelor în demersul de a-şi realege liderele. Băltăreţu le-a recomandat acestora să întreprindă mai multe acţiuni împreună cu femeile conservatoare, în timp ce Ciolocoi le-a povestit despre alternanţa la Putere şi despre transmiterea acestui lucru şi femeilor democrat-liberale pe vremea când USL-ul era în Opoziţie. A venit apoi rândul Elvirei Şarapatin să prezinte desfăşurătorul acţiunii, care a cuprins şi un bilanţ al activităţilor întreprinse de Organizaţia de Femei a PSD Gorj, dar şi o dezbatere.

Vot pe vot
În final, social-democratele au trecut la vot, rezultatul nefiind o surpriză. De fapt a fost o acţiune ce a reconfirmat alegerile de la anterioara şedinţă, Elvira Şarapatin fiind realeasă preşedinte al Organizaţiei de Femei Social-Democrate, filiala judeţeană Gorj. Alături de Şarapatin au fost alese vicepreşedintele organizaţiei şi restul biroului de conducere.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here