Elefanţi îmbăiaţi în spălătorie auto

342

vlcsnap-2010-05-14-16h05m10s252Patronul unei spălătorii auto din municipiul Târgu-Jiu a avut parte, vineri, de o cerere mai curioasă. Acesta a fost întrebat dacă spală elefanţi. Nu este vorba despre o glumă ci despre vedetele circului care s-a oprit săptămâna trecută la noi şi care aveau nevoie de o băiţă.

Târgujienii care se aflau vineri după masă în zona podul de peste Jiu din cartierul Abator au avut parte de un spectacol gratuit şi puţin mai diferit decât ce văd de obicei la circ. Doi elefanţi făceau baie într-o spălătorie auto, sub ochii curioşilor. „Am mai văzut elefanţi la circ, dar la aşa ceva nu m-aş fi gândit”, spunea unul dintre „spectatori”. Acelaşi lucru l-a declarat şi patronul spălătoriei, Cristi Călugăriţa. „Când au venit şi ne-au spus că vor să spele elefanţii aici am crezut că este o glumă proastă însă ne-au convins că vorbesc serios. Au venit, şi-au spălat maşinile, să vadă cum spălăm, şi apoi ne-au anunţat că la ora 15.00 să golim spălătoria că vin cu elefanţii”, a spus Călugăriţa. Întrebat despre tariful pe care l-a perceput pentru această cerere ciudată, bărbatul a declarat că nu a luat niciun ban. „Am făcut-o pentru ei şi pentru faptul că nu vezi aşa ceva în fiecare zi. Nu le-am luat niciun ban, nici nu m-am gândit la asta. Am făcut-o pentru ei, nu pentru faimă, reclamă sau bani”, a mărturisit patronul.

Animalele au fost însoţite de îngrijitorii lor, cei care le-au îmbăiat, folosindu-se de dotările spălătoriei auto. Duşul pe care elefanţii l-au făcut a strâns în zonă în special copii. Toţi cei prezenţi au fost bucuroşi că au avut ocazia să vadă un asemenea spectacol, pentru că nu se întâmplă des să vezi un elefant care stă cuminte la băiţă. În semn de mulţumire, animalele au lăsat şi un mic „noroc” patronului, spre deliciul spectatorilor. Călugăriţa spune, însă, că nu s-a supărat.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here