Edilul Cârciumaru, cu proiecte la Ministerul Fondurilor Europene

348

În cursul zilei de marţi, 3 iunie 2014, o delegaţie a Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, condusă de însuşi edilul Florin Cârciumaru, a ajuns la Ministerul Fondurilor Europene, unde a prezentat o serie de proiecte. Sunt vizate domenii precum extinderea şi modernizarea unor fronturi de captare şi staţii de tratare a apei potabile.

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, primarul Florin Cârciumaru a condus o delegaţie care s-a deplasat, marţi, la Bucureşti pentru discuţii privind investiţiile.
Delegaţia a fost compusă din reprezentanţi ai Primăriei Târgu-Jiu, dar şi din conducerea SC APAREGIO SA, şi a susţinut o serie de discuţii la Ministerul Fondurilor Europene privind accesarea fondurilor din Programul Operaţional Sectorial de Mediu rămase economie la operatorul APAREGIO.
În acest sens, s-a prezentat lista cu posibilele proiecte ce pot fi finanţate pe acest program 2014-2015, lista cuprinzând o serie de proiecte în domeniul extinderi şi modernizări fronturi de captare şi staţii de tratare apă potabilă zona Polata, Preajba, canalizări menajere în zonele Drăgoieni, Sf. Dumitru Petreşti, cartier Griviţa, Debarcader, cartier Cuza 2 şi altele. Economiile realizate sunt de aproximativ 30 000 000 RON.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here