Edilii din Vladimir, buni de plată pentru ceea ce nu au comandat

637

Situație extrem de încurcată pentru primarul din Vladimir, Marius Vijulan, care s-a trezit acum pe cap și cu un executor judecătoresc, dar și cu Fiscul de la Olt, care vrea să îl execute silit pentru o datorie de aproape 90.000 de lei pe care ar avea-o la o firmă din județul respectiv și care, la rândul ei, datorează bani la bugetul de stat.

Firma respectivă a livrat în 2010 Primăriei Vladimir câteva semne de circulație și, fără să îi fi cerut cineva, după cum susține actualul edil, și mai multe leagăne și tobogane, a căror valoare este cât cea menționată mai sus. La vremea aceea, comuna era condusă de Aurel Băcanu Vladimirescu, fostul edil decedând între timp.
Vijulan era viceprimar în acel moment, iar în locul său a venit acum pe postul de vice un angajat al Primăriei care în 2010 a semnat pentru primirea echipamentelor de joacă, acesta spunând că nu știa pentru ce semnează. Firma și-a livrat însă leagănele și toboganele, iar mai târziu și-a cerut banii, primarul menționând însă că nici în momentul de față nu are o factură în contabilitate în baza căreia să poată face plata. Are însă o sentință definitivă a instanțelor de judecată care îl obligă să achite banii ceruți de firma din Olt, primarul menționând că va face plata în 4 tranșe, pe parcursul acestui an. El vrea chiar să revopsească leagănele și să le pună prin curtea școlilor din comună, deși recunoaște că nu garantează pentru siguranța lor.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here