Edi, în tribună la jocul cu Petrolul

543

Suspendat la jocul cu Petrolul, ca și la următorul, cel cu Concordia, Edi Iordănescu va trebui să se mulțumească doar să urmărească partida din înaltul tribunei, fără a putea interveni direct înainte de joc sau în timpul său.
Antrenorul Pandurilor consideră că a nu putea fi alături de jucători înainte de joc și în timpul disputării partidei este un mare handicap, pe care speră însă ca echipa să-l depășească cu brio: “E foarte greu să transmiţi din tribună, nu ai acces la vestiar, sunt multe lucruri pe care le poţi corecta în timpul unui joc. Eu voi fi izolat în tribună. Mă gândesc să stau la televizor, e acelaşi lucru. Singurul avantaj e că din vârful tribunei voi vedea mai bine jocul decât la TV. Neavând dialog şi acces la echipă chiar nu îmi pot ajuta echipa absolut deloc. Singurul moment va fi în cantonament înainte de plecarea spre stadion şi să pregătim bine jocul. Sunt multe lucruri care le poţi pune la punct înaintea jocului”, a declarat Edi Iordănescu.
Antrenorul Pandurilor va fi în aceeași postură și la finalul acestei săptămâni, vineri, când tot la Severin, echipa gorjeană va juca în compania Concordiei.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here