Echipamente noi pentru 15 locuri de joacă

521

În mai multe zone ale municipiului Târgu-Jiu, autorităţile locale lucrează în prezent la modernizarea locurilor de joacă deja existente.

Parc10Nu mai puţin de 440.000 de lei sunt investiţi în modernizarea unor spaţii destinate micuţilor. 15 locuri de joacă din municipiul Târgu-Jiu vor avea din aceste zile echipamente noi, ca urmare a unor lucrări demarate de autorităţile locale. Echipamentele vechi rezultate din aceste locuri vor fi reparate şi ulterior remontate în alte zone unde este necesară reabilitarea spaţiilor destinate micuţilor. “Sunt montate echipamente noi în aproape toate zonele din municipiu; avem în Abator, în Mioriţei, A. I. Cuza, Siretului, Debarcader, în zona Narciselor, în zona Preajba, Griviţei; practic, sunt 15 zone în total care se vor moderniza. Echipamentele vechi rezultate din aceste locuri de joacă existente sunt acum la Edilitara pentru reparaţii şi vor fi remontate în alte zone unde este necesară reabilitarea”, a declarat Ionuţ Jilăveanu, şeful serviciu Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Parc0Investiţia totală de modernizare a celor 15 părculeţe se ridică la aproape 440.000 de lei, sumă alocată din bugetul local al municipiului. Lucrările se vor încheia la finele lunii curente. “Fiecare loc de joacă, va avea un complex cu tobogane, dar şi alte echipamente, covor elastic la fiecare coborâre de pe tobogane pentru a proteja copiii, sunt montate panouri cu reguli de folosire, fiecare loc se completează cu nisip, se vor dota cu bănci noi, cu coşuri noi de gunoi. Cele 15 locuri de joacă se vor finaliza în jurul datei de 25 noiembrie”, a precizat Jilăveanu.
Parc31Primăria Târgu-Jiu îşi mai propune ca în viitorul apropiat să amenajeze şi câteva terenuri de sport pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani, dar şi zone de fitness.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here