Echipa de cadre medicale a Spitalului Judeţean de Urgenţă, completată cu noi specialişti

446

La nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu s-au scos la concurs mai multe posturi de medici şi asistenţi. În cursul acestei săptămâni se derulează o serie dintre concursuri, luni desfăşurându-se cel pentru postul de kinetoterapeut, marţi pentru postul de cardiolog, urmând concursurile pentru medici la Pediatrie şi ATI.

Pentru a reuşi să acopere toate serviciile medicale, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a scos la concurs mai multe posturi vacante, atât pentru medici, cât şi pentru asistenţi. Săptămâna a debutat cu examenul pentru postul de kinetoterapeut, fiind un singur candidat, în persoana lui Tiberiu Tătaru. „Pe data de 22 septembrie, aşa cum a fost anunţat, a avut loc concursul pentru ocuparea postului de kinetoterapeut pentru Laboratorul de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie. A fost depus un singur dosar, candidatul a fost domnul Tătaru Tiberiu. În urma examenului susţinut, dumnealui a obţinut punctajul necesar şi a fost declarat admis de către comisia de concurs. Domnul Tătaru Tiberiu a mai activat în funcţia de kinetoterapeut în perioada 1999 – 2003. Postul este pe perioadă nedeterminată, fiind vacant în ştatul de funcţii”, a confirmat Dumitru Vienescu, şeful RUONS al SJU Târgu-Jiu.

Noi medici la SJU
Ieri, alţi medici au intrat în febra examenelor, după cum a precizat şeful RUONS: „Astăzi, 23 septembrie, are loc concursul pentru ocuparea postului de medic la Secţia Cardiologie. S-au depus două dosare; se desfăşoară proba scrisă, cât şi proba practică, după care se vor afişa rezultatele concursului.
Acum sunt în derulare concursurile pentru ocuparea posturilor de medic la Pediatrie şi ATI. De asemenea, se va face o analiză şi dacă mai este necesar se vor mai scoate la concurs şi alte posturi, în funcţie de necesităţile şi bugetul spitalului”.
Conducerea Spitalului Judeţean de urgenţă Târgu-Jiu spune că angajările din ultima perioadă au fost necesare pentru a acoperi serviciile medicale de care au nevoie gorjenii.  „Toate posturile pe care Spitalul Judeţean de Urgenţă le-a scos la concurs au reprezentat o necesitate de a acoperi toate serviciile medicale pe care trebuie să le presteze către populaţie şi am identificat exact specialităţile unde suntem deficitari, astfel încât la acest moment putem spune că în spitalul nostru se pot acoperi toate serviciile medicale de care populaţia judeţului Gorj are nevoie”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here