După victoria lui Stoenescu, Ciocea nu mai vrea viceprimar la Bustuchin

2953

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, nu mai vrea viceprimar. Și spune asta după ce fostul său „adjunct” a câștigat definitiv în instanță procesul cu Consiliul Local. Social-democratul Gheorghe Stoenescu a demonstrat că a fost îndepărtat ilegal din funcție, la sfârșitul anului trecut. Instanța a decis ca vicele să fie reintegrat pe post și, în plus, să primească și despăgubiri.
Fiind un nou consiliu local, Stoenescu nu mai poate reveni în funcție, însă va trebui să fie despăgubit. Iar suma se ridică la peste 50.000 de lei.
Primarul reales Ion Ciocea nu renunță și spune că va ataca decizia instanței la CEDO. „Mergem până la CEDO, pentru că nu se poate ca un om care lucrează la o instituție să ia bani tot în aceeași perioadă și de la instituția respectivă și de la primărie. A fost un vot politic și când a fost numit și când a fost demis. Aștept să văd motivarea și voi merge până la CEDO. E rușinos să primești bani nemunciți. Eu i-am dat voie să și predea la școală în timp ce era viceprimar. Dacă nu profesa, nu putea da gradele. Nu comentez o hotărâre judecătorească”, a spus Ciocea, la un post local de radio.
Primarul este radical și spune că „niciodată nu voi mai pune viceprimar”. „Pentru ce? Să-i dai niște bani și de fapt să nu facă nimic. Nu au cum să pună viceprimar, am majoritate”, a mai declarat primarul din Bustuchin.
I.IRINOIU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here