Drumul DN66 Bumbeşti-Jiu- Petroşani va fi reabilitat

337
dn66Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), a primit un împrumut de la Banca Europeană de Investiţii (BEI) pentru costul Proiectului de Reabilitare a Drumurilor.

Astfel se intenţionează să utilizeze o parte din sumele acestui împrumut pentru plăţile în cadrul acestui proiect pentru Contract 5R3- Lucrări de reabilitare DN66, Bumbeşti-Jiu – Petroşani. Pe o lungime de 32,5 km se vor reabilita căile de rulare existente şi zidurile de sprijin cu anumite lărgiri ale acostamentelor acolo unde este necesar şi lucrări structurale la podurile noi sau existente şi podeţe.

Licitaţia aferentă proiectelor acordului de împrumut BEI este deschisă tuturor ofertanţilor şi asocierilor din toate ţările. Toate ofertele trebuie să fie însoţite de către o garanţie în forma şi suma specificate în documentaţia de
licitaţie, şi trebuie livrate la CNADR la sau înainte de data 22 septembrie 2008, ora 12:00. Ofertele depuse cu întârziere vor fi respinse. Ofertele vor fi deschise imediat după depunere, în prezenţa reprezentanţilor ofertanţilor care aleg să participe la deschidere. Reprezentaţii ofertanţilor, nedepăşind doi la număr din partea fiecărei companii, pot participa la sesiunea de deschidere dacă sunt în posesia unei scrisori din partea ofertantului în care să fie nominalizaţi ca fiind reprezentanţi autorizaţi.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here