Drumul Comunal 125 Pocruia-Sohodol, refăcut în proporţie de 70%

367

Primarul localităţii Tismana, Marian Slivilescu a dispus reluarea circulaţie pe Drumul Comunal (DC) 125 Pocruia-Sohodol, afectat de surparea de teren. Acesta a fost refăcut în proporţie de 70%, în prezent, circulându-se pe un singur sens.

În urmă cu mai puţin de o lună în localitatea Tismana s-a produs o surpare de teren astfel încât Drumului Comunal (DC) 125 Pocruia-Sohodol, din apropierea intrării în satul Sohodol, s-a surpat pe o distanţă de aproximativ 13 metri lungime şi 3 metri lăţime. Autorităţile au decis la acea vreme închiderea acestuia din cauză că şoseaua s-a surpat şi nu mai era sigură pentru trafic. „Drumul afectat de acea surpare de teren este realizat în momentul de faţă în proporţie de 70%. Se circulă pe un singur sens iar pe cel de-al doilea sens se desfăşoară lucrări de reparaţie. Urmează depunerea covorului asfaltic care se va face mai târziu pentru că trebuie să se taseze bine materialul. De asemenea această operaţiune depinde şi de condiţiile atmosferice”, a mai precizat edilul Tismanei.

Prefectul, a dat o mână de ajutor în această problemă
Drumul fiind afectat într-o proporţie destul de mare, a fost necesară o analiză pentru a stabili suma necesară pentru reparaţii şi pentru reluarea circulaţiei pe drumul afectat de surparea de teren. “Prefectul a sărit în ajutorul nostru, apelând la Fondul de Urgenţă de la Guvern. Deşi lucrările pentru reparaţia drumului au început încă nu au fost alocaţi banii şi nu ştiu exact când vor veni pentru că nu am mai trecut printr-o astfel de procedură”, a precizat Marian Slivilescu.
Slivilescu a mai spus de asemenea că dacă banii nu vor fi alocaţi vor fi nevoiţi să plătească cu banii de la buget. Dar momentan nici pe aceştia nu îi au, vineri având loc şedinţa în care se vor distribui banii fiecărei unităţi administrativ-teritoriale de pe raza judeţului Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here