Drob de miel

147

Ingrediente:
2 kg organe miel,
8 ouă,
1 legătură ceapă verde,
1 legătură usturoi verde,
1 legătură mărar,
1 legătură pătrunjel,
condimente pentru drob,
sare, piper.

Mod de preparare:
Se fierb organele de miel în apă cu un praf de sare. Se toacă mărunt verdeţurile. Organele fierte se dau prin maşina de tocat (sau la robotul de bucătărie) şi se amestecă cu verdeţurile. Se adaugă gălbenuşurile, albuşurile bătute spumă şi condimente după gust şi se amestecă până se omogenizează compoziţia. Se pune compoziţia în tavă. În mod normal pe fundul tăvii se pune prapurul de la miel însă dacă nu aveţi puneţi hârtie de copt. Se bat două gălbenuşuri şi se toarnă deasupra. Se dau la cuptor la foc potrivit aproximativ 1 oră. Se lasă să se răcească apoi se taie felii.
Poftă bună!
Selecţie realizată de Daniela Scafeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here