Dragu nu mai revine ca şef de personal la CE Rovinari

456
ce rovinariFostul director de personal Dumitru Dragu a pierdut definitiv procesul prin care cerea reangajarea pe funcţie la Complexul Energetic Rovinari. Curtea de Apel Craiova a respins solicitarea acestuia, după ce, anterior, Tribunalul Gorj dispusese reangajarea lui Dragu în funcţia pe care a deţinut-o în perioada în care director general al CE Rovinari era Laurenţiu Ciurel.

Fostul director general a contestat şi el în instanţă decizia prin care a fost schimbat din fruntea unităţii, Ciurel pierzând deocamdată la Tribunalul Gorj, procesul său urmând să se reia după Paşti la Curtea de Apel Craiova.

De numele celor doi se leagă şi îndepărtatea din funcţie a fostului director comercial Gheorghe Iliescu, cel în cazul căruia justiţia nu a reuşit să lămurească lucrurile nici până acum. Iliescu se judecă de mai bine de un an şi jumătate într-un proces în care cere reangajarea pe funcţie, el fiind demis de Ciurel în timp ce era în concediu medical. Deocamdată, procesul se rejudecă pentru a treia oară la Tribunalul Gorj, până acum o instanţă dându-i dreptate fostului director comercial, o alta considerând că îndepărtarea sa s-a făcut legal.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here