Două sindicate din Minprest sar în apărarea lui Giorgi

497

Liderul Sindicatului Solidaritatea, Cosmin Bivolaru, şi vicepreşedintele Sindicatului Liber din Minprest Rovinari au semnat împreună, ieri, un comunicat de presă, prin intermediul căruia vor să arate că salariaţii pe care ei îi reprezintă nu sunt interesaţi de procedura de selecţie prin care trece directorul Gabriel Giorgi, ci vor doar “un manager capabil să asigure menţinerea locurilor de muncă” şi a drepturilor angajaţilor prevăzute în Contractul Colectiv.
Respectivii compară astfel situaţia angajaţilor Minprest cu cea a salariaţilor UEF Motru, precizând că la unitatea unde ei lucrează drepturile s-au respectat cu regularitate în ultimii trei ani, oamenii având salarii la zi, tichete de masă şi prime. Asta comparativ cu UEF Motru unde salariile sunt foarte întârziate, oamenii luând în octombrie, salariul pe luna august. Cei doi consideră că societatea a înregistrat un trend ascendent, având profit, investiţii şi contracte în afara CEO, conducerea arătându-şi disponibilitatea şi spre doleanţele sindicatelor.
doc minprestComunicatul de presă survine la scurt timp după ce Asociaţia Eurojob, condusă de Ion Răuţ, a lansat în spaţiul public o serie de acuzaţii la adresa lui Gabriel Giorgi şi a Minprest, cerând o verificare la societatea aparţinând CEO.
A.Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here