Două investiţii din Gorj, proiecte de succes sprijinite de ADRSV Oltenia

515

Marilena Bogheanu, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a fost prezentă joi la Târgu-Jiu pentru conferinţa regională de informare a situaţiei implementării POSCCE la nivelul acestei regiuni. Cu această ocazie, s-a prezentat şi un bilanţ al activităţii agenţiei, funcţionale de 16 ani, iar în final s-au vizitat două proiecte de succes, sprijinite de ADRSV, una fiind societatea Domus SRL, specializată în tâmplărie de lemn stratificat, iar cealaltă SC România Hidro Service, ambele implementând proiecte cu fonduri europene.

Bogheanu alături de o parte din echipa sa de la Craiova au prezentat, ieri, la Târgu-Jiu, un bilanţ al activităţii ADRSV, oportunităţi de finanţare prezente şi viitoare pe Programul Operaţional Regional Îmbunătăţirea competitivităţii intreprinderilor mici şi mijlocii. S-a discutat şi despre Implementarea Programului Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice la nivelul Regiunii Sud-Vest Oltenia, iar în final s-au vizitat două proiecte de succes, implementate în Târgu-Jiu.
Şefa ADRSV, Marilena Bogheanu, a menţionat că în cei 16 ani de existenţă a agenţiei au fost semnate 1215 contracte în valoare totală a ajutorului financiar nerambursabil de peste 936 de milioane euro.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here