Dosare penale pentru mai mulţi gorjeni! Vezi pentru ce!

399

La data de 07 iunie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au identificat în trafic un tânăr, de 24 de ani, din comuna Slivileşti, în timp ce conducea un autoturism, pe D.E. 79 Plopșoru, fără a deţine permis de conducere și având o concentraţie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţişti de la Secția 3 Poliție Rurală Motru au identificat în trafic un tânăr, de 22 de ani, din comuna Cătunele, în timp ce conducea o autoutilitară, pe D.J. 671/B Cătunele, fiind în perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Totodată, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Tg-Jiu au depistat în trafic un bărbat, de 39 de ani, din comuna Arcani, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 672 E Runcu, din direcția Runcu spre Sănătești, având o concentraţie de 2,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri din cadrul Politiei Orașului Novaci au identificat în trafic un bărbat, de 48 de ani, din comuna Albeni, în timp ce conducea, pe DN67 Bumbesti Pitic, un tractor,  având o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un echipaj de politie rutieră din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu a  identificat în trafic un bărbat, de 50 de ani, din comuna Bengeşti Ciocadia, în timp ce conducea un autobuz de transport persoane, pe DN 66 Bumbeşti Jiu, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acestă dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Barajelor, din localitate,  având o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduşi la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de o persoană care se află sub influenţa alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here