Dosare penale la Rânca

619

Inconștiență la volan! O tânără de 18 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, a fost depistată, sâmbătă, de polițiștii gorjeni în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C, în zona turistică montană Rânca, deși nu avea permis. ”Cu ocazia verificărilor în bazele de date s-a stabilit că nu figurează cu permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule. Continuându-se cercetările s-a stabilit faptul că autovehiculul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de un prieten. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu are acest drept și încredințarea unui autoturism unei persoane care nu deține acest drept”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Vineri, și un bărbat de 38 de ani, din Argeș, a ajuns la Poliția Novaci, după ce s-a descoperit că are dreptul de a conduce suspendat.
”Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Oraș Novaci, în timp ce executau o acțiune pe DN 67 C, zona turistică montană Rânca, au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din orașul Câmpulung, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că acesta figurează ca având dreptul de a conduce suspendat”, au mai precizat polițiștii. Și acesta s-a ales cu dosar penal.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here