Dorin Brozbă îşi lansează cartea la Palatul Copiilor

398

Scriitorul Dorin Brozbă a finalizat cartea „Maria Lătăreţu şi festivalul său de la Târgu-Jiu” şi o lansează astăzi. Evenimentul are loc la ora 11:00, la Palatul Copiilor.

Pentru realizarea cărţii „Maria Lătăreţu şi festivalul său de la Târgu-Jiu”, autorul Dorin Brozbă a început documentarea cu ani în urmă. Nu i-a fost deloc uşor, mai ales că totul a fost făcut pe cont propriu. Cu toate acestea, publicistul şi-a dorit cu ardoare ca anul acesta, de Centenar Maria Lătăreţu, cartea să fie lansată. Astfel, prezentarea şi lansarea pe piaţă a cărţii-document „Maria Lătăreţu şi festivalul său de la Târgu-Jiu” are loc astăzi, 7 noiembrie, în sala de Muzică Populară din incinta Palatului Copiilor Târgu-Jiu, la ora 11:00.

Atât suflet şi trudă a pus Dorin Brozbă în realizarea cărţii „Maria Lătăreţu şi festivalul său de la Târgu-Jiu” încât nici un preţ material nu ar putea răsplăti eforturile scriitorului de a pregăti lucrarea document şi a o lansa chiar pe 7 noiembrie 2011, când, „privighetoarea noastră nepereche împlineşte vârsta de 100 de ani”, după cum declară însuşi scriitorul Brozbă.

M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here