Domnul prof. univ. dr. Adrian Gorun, al treilea an consecutiv, în Dicționarul personalităților din România!

534

Pentru al treilea an consecutiv, domnul prof. univ. dr. Adrian Gorun, Preşedintele Senatului Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu, secretar general al Comisiei Naţionale de Prognoză, a fost inclus în «Dicționarul personalităților din România – biografii contemporane», Ediția 2016, ca o recunoaștere a prodigioasei sale activități în plan științific, a contribuției concrete la perfecționarea și dezvoltarea procesului instructiv-educativ din țara noastră, la implementarea unor proiecte de organizare a vieții științifice și universitare!
Așa cum se menționează în Prefața lucrării: “«DICȚIONARUL PERSONALITĂȚILOR DIN ROMÂNIA. Fotografie0983Biografii contemporane», ediția 2016 este un proiect biografic contemporan de anvergură națională realizat de Redacția «ROMANIAN BIOGRAPHIC INSTITUTE» sub egida ONG ECO-EUROPA și cuprinde oameni de știință, cadre didactice universitare, diplomați și oficiali guvernamentali, manageri de companii private, reprezentanți teritoriali ai statului, oameni de litere, critici literari, filosofi, istorici, compozitori, interpreți, dirijori, lideri ai vieții politice, personalități recunoscute din domeniul artei, din domeniul medicinei, directori ai grupurilor de presă, personalități din showbiz, mass-media, ofițeri de înalt rang din armată, înalți lideri ai confesiunilor religioase, reprezentanți ai domeniului sportiv”, cuprinzând aproximativ 1550 de biografii ale celor care prin activitatea profesională și prin talentul de necontestat s-au remarcat în domeniul propriu de activitate, caracterizat prin vastitate și complexitate, câștigându-și în acest fel respectul și recunoașterea comunității.
Cu precizarea că vom reveni cu un dialog direct pe această temă, cu d-l Adrian Gorun, să mai menționăm că biografiile celor cuprinși în această lucrare au fost realizate pe baza unor date obținute aproape în totalitate prin interviuri biografice directe cu personalitățile invitate, printr-o strânsă colaborare între redacție și participanți, cu scopul de a obține informații corecte și actualizate!
Profesor, Vasile Gogonea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here