Doi tineri de 21 de ani, reţinuţi după ce au violat o tânără de 19 ani

541

Doi tineri în vârstă de 21 de ani, unul din comuna Stăneşti, iar celălalt din Baia de Aramă, au fost reţinuţi de poliţişti sub acuzaţia de viol. Cei doi tineri sunt suspectaţi că în noaptea de 21 spre 22 mai ar fi bătut şi violat o tânără de 19 ani, din judeţul Mureş.

Poliţiştii de investigaţii criminale au depistat doi tineri în vârstă de 21 de ani, bănuiţi de faptul că în noaptea de 21 spre 22 mai, ar fi agresat fizic o tânără de 19 ani, din judeţul Mureş şi ar fi constrâns-o pe aceasta să întreţină raporturi sexuale cu ei. Poliţiştii au fost sesizaţi de către un târgujian, care i-a văzut pe cei doi bărbaţi agresând-o pe tânăra de 19 ani. „În fapt, la data de 22.05.2014, ora 02:24, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, a fost sesizată prin SNUAU 112 de un bărbat de 39 ani, din Târgu-Jiu, cu privire la faptul că în jurul orei 02:20, a observat doi bărbaţi care agresau fizic o femeie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că o tânără de 19 ani, din comuna Crăciuneşti, judeţul Mureş, care locuia fără forme legale în Tg.Jiu, prin acte de violenţă fizică, ar fi fost constrânsă de doi bărbaţi, B.D.E., din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, respectiv T.I.G., din comuna Stăneşti, judeţul Gorj, să întreţină raporturi sexuale cu aceştia. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit identitatea celor două persoane, care se sustrăgeau cercetărilor”, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. În cursul zilei de 23 mai, urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii i-au depistat pe cei doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de viol, în baza probatoriului administrat dispunând reţinerea acestora pentru 24 de ore.
Poliţiştii i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.PJ. Gorj. Sâmbătă, cei doi au fost prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei şi tragerea la răspundere penală a suspecţilor.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here