Doi medici din Gorj, victimele unui accident grav

444

Un accident grav a avut loc, miercuri seara, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, în zona Fabricii de bere, din impact rezultând doi morţi şi patru răniţi, o persoană grav rănită nesupravieţuind. Una dintre maşinile implicate în accident era condusă de un tânăr din Gorj, medic de profesie, în autoturism aflându-se şi soţia sa, şi o altă colegă de serviciu, tot medic.

Accidentul a fost produs de un tânăr de 27 de ani din localitatea buzoiană Amaru. Mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului, iar un echipaj al ISU Buzău a intervenit pentru descarcerarea persoanelor prinse între fiarele contorsionate. În urma coliziunii, o persoană a decedat la scurt timp, iar o alta a fost grav rănită şi, din nefericire, nici aceasta nu a supravieţuit accidentului. “Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un conducător auto în vârstă de 27 de ani din localitatea buzoiană Amaru a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un şofer în vârstă de 31 de ani din judeţul Gorj. Două persoane din primul autoturism au murit, iar alte patru, din ambele autoturisme, au fost rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Doiniţa Mihalache. Maşina care se deplasa regulamentar era condusă de un medic de 31 de ani din judeţul Gorj. El mergea spre Iaşi la un congres însoţit de o colegă medic rezident şi de soţie. Femeile au fost şi ele rănite şi au ajuns la spitalul de urgenţă din Buzău, dar starea lor nu este critică.
Circulaţia a fost închisă pe un sens de mers vreme de aproape o oră, iar un echipaj al ISU Buzău a intervenit pentru descarcerarea persoanelor aflate între fiarele contorsionate. Accidentul a avut loc pe fondul carosabilului umed. Şoferul vinovat de accident va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here