Doi elevi din Gorj, clasaţi la etapa naţională a concursului „Alege! Este Dreptul Tău”

420

Concursul Naţional pe Teme de Protecţia Consumatorilor – „Alege! Este Dreptul Tău”, ajuns la ediţia a XI-a, şi-a desemnat câştigătorii în judeţul Gorj. Competiţia a fost organizată de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, şi s-a adresat elevilor şcolilor generale şi elevilor de liceu.
Tema din acest an pentru faza judeţeană a fost „Informarea completă, corectă şi precisă – un drept şi o necesitate pentru consumatori”.

În judeţul Gorj, primii doi clasaţi în faza judeţeană la grupa IX-XI, care s-au calificat la etapa naţională, sunt: locul I a fost obţinut de Loredana Rădulescu, elevă în clasa a X-a, la Colegiul Economic „Virgil Madgearu“, iar locul al II-lea, de Mădălina Unga, elevă în clasa a IX-a, la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Târgu-Jiu.
Locul de tradiţie în care se desfăşoară faza naţională a concursului, Tabăra de la Năvodari, va reuni elevi din toată ţara, care îşi vor demonstra cunoştinţele din domeniul protecţiei consumatorilor pe parcursul a trei etape: expoziţie de desene, faza individuală (eseu şi test grilă) şi concurs pe echipe (studiu de caz, interpretare spot publicitar, realizare a unui poster etc.)
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here