Doi bărbaţi, cercetaţi penal pentru agresiuni fizice

340

Un gorjean de 73 de ani şi un ieşean de 42 de ani sunt cercetaţi de către poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port, fără drept, în locuri publice a unui obiect confecţionat anume pentru tăiere sau lovire.

Poliţia Municipiului Târg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 în data de 06 iunie, orele 19:56, despre faptul că în apropierea unui imobil din comuna Băleşti, are loc o altercaţie între doi bărbaţi. Poliţiştii Postului de Poliţie Băleşti s-au deplasat imediat la faţa locului, aici, identificând doi bărbaţi, unul de 73 ani şi un altul de 56 de ani, ambii din comuna Băleşti. După aplanarea conflictului, poliţiştii au stabilit că bărbatul mai în vârstă pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu consăteanul său. La un moment dat acest conflict a degenerat, iar bărbatul de 53 de ani, având asupra sa un cuţit, l-a tăiat pe celălalt la mâna stângă, provocându-i o rană superficială. Victima a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Poliţiştii au dispus ridicarea „armei albe” şi au întocmit pe numele bărbatului de 73 de ani, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port, fără drept, în locuri publice, a unui obiect confecţionat anume pentru tăiere, împungere sau lovire.

Un ieşean în conflict cu un vasluian, în Gorj

Un bărbat, care locuieşte fără forme legale în comuna Mătăsari, este cercetat, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port, fără drept, în locuri publice a unui obiect confecţionat anume pentru tăiere sau lovire, de către poliţişti ai Poliţiei Comunale Mătăsari. În aceiaşi zi, 6 iunie, orele 23:25, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic despre faptul că în spatele Dispensarului Veterinar Mătăsari, sunt două persoane în conflict. Ajunşi imediat la faţa locului, poliţiştii i-au identificat şi imobilizat pe un bărbat de 42 ani, din comuna Cotnari, judeţul Iaşi şi un alt bărbat de 42 ani, din comuna Ghergheşti, judeţul Vaslui, ambii locuind fără forme legale în comuna Mătăsari. Din primele cercetări efectuate a rezultat că ieşeanul l-a agresat fizic pe vasluian. Mai mult, asupra ieşeanului a fost găsită o secure. Bărbatul din Vaslui a fost condus la Centrul de Permanenţă Mătăsari pentru acordarea de îngrijiri medicale, stabilindu-se că acesta prezintă traumatism de piramidă nazală şi excoriaţii la nivelul feţei. Partea vătămată a refuzat transportarea la o unitate medicală, dar a formulat plângere penală, suspectul din Iaşi fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port, fără drept, în locuri publice a unui obiect confecţionat anume pentru tăiere sau lovire.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here