Distracţie cu iz penal

387

Ieri noapte, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, din Târgu-Jiu, a dat peste doi tineri care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Legitimându-i, oamenii legii au constatat că aceştia aveau asupra lor mai multe bunuri care proveneau de la un autoturism, şi nu numai.

„Tinerii, identificaţi ca fiind Nicolae S.B., de 18 ani, din municipiul Târgu-Jiu şi T.R.C., de 17ani, din localitatea Drăguţeşti, aveau asupra lor mai multe bunuri (leduri auto, o brichetă auto, un încărcător de telefon,ochelari), posibil provenite din furturi din autoturisme. Pe parcursul verificărilor s-a stabilit că anterior, suspecţii, folosind chei potrivite, au pătruns în două autoturisme parcate pe str. Aleea Plopilor, iar de aici au sustras bunurile găsite asupra lor”, a declarat Daniel Tică, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Acum cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat iar poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale continuă cercetările în acest caz, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

D.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here