Directorul AJPS Gorj şi-a postat CV-ul pe site-ul instituţiei

399
tiriplicaÎn urmă cu doar câteva zile, directorul coordonator al Agenţiei pentru Prestaţii Sociale Gorj, Filimon Tiriplică a postat pe site-ul unităţii CV-ul şi fotografia sa. Site-ul nu mai fusese înnoit de câteva luni bune, de pe vremea când pesedistul Alin Văcaru ocupa scaunul de director.

De mai bine de două luni de când Tiriplică este la cârma Agenţiei, abia acum acesta s-a ocupat şi de imaginea online a conducerii.

Din CV-ul posta, putem afla faptul că democrat-liberalul este născut sub semnul zodiacal al Berbecului, că a lucrat pe rând la Grimex ca subinginer, ocupându-se şi de activitatea sindicală, şi la Minprest Serv Rovinari pe aceeaşi funcţie, apoi ca şi consilier juridic, iar în intervalul martie-noiembrie 2009 a fost şeful Biroului Comercial din cadrul Minprest Serv.
Totodată, internauţii interesaţi de activitatea Agenţiei pot observa că directorul a postat şi programul de audienţe pentru beneficiari, acestea fiind în zilele de miercuri ale lunii, între orele 10-12.
Şi declaraţia de avere a lui Tiriplică a fost postată pe site-ul AJPS Gorj. Din aceasta, aflăm că directorul, alături de alţi membri ai familiei, deţine un teren intravilan în municipiul Târgu-Jiu, o casă de 180 mp. În declaraţia de avere se mai specifică faptul că, directorul AJPS Gorj are un credit bancar în valoare de 16.000 lei, contractat în 2006 şi scadent în 2016.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here