Dialog activ între studenţi, cadre didactice şi angajaţi ai UCB

1099

În cursul zilei de 15 octombrie 2015, la sediul Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, s-a desfăşurat o nouă  sesiune de informare în cadrul proiectului „Construieşte-ţi o carieră de succes!”. Au fost prezenţi studenţi,  absolvenţi UCB, oameni de afaceri şi cadre didactice.

Începând cu luna mai 2014 Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti în parteneriat cu Universitatea ”Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu derulează proiectul „Construieşte-ţi o carieră de succes!”. Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

infostud1Cea de-a şaisprezecea sesiune de informare InfoStud, a avut loc marţi 15 octombrie, începând cu ora 14.00. „Au fost prezenţi studenţi, absolvenţi, cadre didactice care au studiat la noi şi oameni de afaceri”, a declarat Alin Stăncioiu, coordonator proiect U.C.B.
În cadrul reuniunilor InfoStud s-au organizat dezbateri privind importanţa consilierii şi orientării profesionale în vederea construirii unei cariere de succes. La aceste reuniuni au fost invitaţi să participe studenţi de la specializarea: Ingineria şi Protecţia Mediului în Inginerie, T.C.M., absolvenţi din diferite promoţii de la specializări din domeniul ştiinţelor inginereşti, cadre didactice, persoane de succes din diferite companii.
infostud2De asemenea, a fost purtat un dialog interactiv cu studenţii despre procesul de muncă, lucrul în echipă, raporturile de muncă, studiu de caz privind activitatea economică.
Campania InfoStud s-a derulat în sprijinul activităţii de consiliere şi orientare profesională prin care proiectul oferă membrilor grupului ţintă competenţe profesionale şi informaţii concrete despre aşteptările angajat-angajator, despre cadrul legal şi economic la care să se raporteze absolvenţii universităţii.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here