Diaconescu şi-a depus candidatura la BEJ prin jurnalista lui Manţog

475

Dosarul de candidatură a lui Dan Diaconescu pe colegiul lui Victor Ponta din Târgu-Jiu a fost depus, marţi seara, la Biroul Electoral Judeţean din Gorj. N-a venit personal la Târgu-Jiu pentru asta, trimiţându-şi delegaţii de la Târgu-Jiu. Cea care a venit cu dosarul în braţe la BEJ a fost Niculina Mocioi, administratorul societăţii care deţinea trustul lui Ionel Manţog în Gorj, fost democrat-liberal, aflat acum în puşcărie.

La câteva ore după ce Victor Ponta a ajuns la Târgu-Jiu pentru a-şi depune candidatura pe colegiul nr. 6 din Târgu-Jiu, unde candidează la al treilea mandat de deputat, Dan Diaconescu îşi depunea şi el candidatura pe acelaşi colegiu. Nu personal, ci prin delegaţi. „Dan Diaconescu s-a hotărât ieri seară (n.r. luni seara) să candideze la Gorj pe colegiul deţinut de Victor Ponta, pentru că a anunţat deja de mult acest lucru. Nu trebuie să vină personal să depună dosarul, se poate şi prin delegaţi. Domnul Dan Diaconescu se va muta la Târgu-Jiu pentru a participa la campania electorală, aici îi vom închiria o locuinţă. De asemenea, îşi va suspenda emisiunea la televiziunea pe care o deţine, aşa cum cere legea”, a explicat Niculina Mocioi, secretar executiv al PP-DD Gorj, care deţine şi funcţia de administrator al societăţii de media deţinute de Ionel Manţog.

Alte nume controversate!
În afara lui Dan Diaconescu, lista PP-DD mai conţine şi alte nume controversate. Pe colegiul 1 va candida Răzvan Rotaru, pe 2 medicul Gheorghe Neaţă condamnat la daune civile către un bolnav pentru malpraxis şi fost membru PDL, pe 3 Bebe Tauru, un fost viceprimar al PDL, pe 4 Aurel Slapciu, şi pe 5, jurnalista lui Manţog, Niculina Mocioi. Pe colegiul 1 Senat va candida un alt realizator OTV, Tudor Barbu, iar pe colegiul 2 Senat Cătălin Zamfira. Până marţi la ora 22,00, ultima zi de depunere a candidaturilor, la Biroul Electoral Judeţean Gorj, toate formaţiunile politice îşi depuseseră listele cu candidaţi.
Gabriela Mladin
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here