Dezbrăcând haina politică – Cârciumaru a deschis anul şcolar în Târgu-Jiu

935

carciumaru la scoalaŞcolile din Târgu-Jiu şi-au deschis ieri porţile pentru elevii întorşi din vacanţă cu forţe proaspete. Până să se reîntoarcă însă în clase, şcolarii au fost invitaţi la careu.

La festivitatea de deschidere a noului an de învăţământ la Grupul Şcolar nr.4 din Târgu-Jiu dar şi la Liceul nr.5 a participat şi primarul oraşului Florin Cârciumaru dar şi inspectorul adjunct al IŞJ Gorj, Vasile Antonie.

Evenimentul de la Liceul nr. 4 din municipiu a avut dublă semnificaţie pentru elevii şi dascălii unităţii de învăţământ. Asta deoarece, cadrele didactice cu rezultate foarte bune au primit diplome de excelenţă iar unii dintre elevii au fost premiaţi. Primarul municipiului, Florin Cârciumaru, a fost cel care a împărţit cu generozitate aceste premii. La finalul festivităţii edilul local Florin Cârciumaru a dat asigurări că, în Târgu-Jiu, anul de învăţământ a început luni fără niciun fel de probleme. Primarul a spus că prezenţa sa la inaugurare nu a avut caracter politic.
În ce priveşte judeţul Gorj, inspectorul adjunct al IŞJ Gorj, Vasile Antonie, a dat la rândul său asigurări că şcolile şi-au deschis porţile, fără să fie înregistrate niciun fel de incidente neplăcute.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here